BLOG


About Lips

Russian Lips

Ez a speciális technika finom szív alakúvá formálja az ajkakat, kihangsúlyozva a középső részt, hasonlóan egy orosz Matrioshka baba szájához. Inkább emel, mint hogy volument növel. Ideális első töltésnek vagy azoknak, akik a természetes hatást kedvelik. Itt a magasság a cél, nem a teltség. (Bár mindkettő elérhető!)

Babydoll Lips

Ez az ajakfeltöltés technika garantálja az ajkak friss és érzéki megjelenését. Az ajkak teltek, kifejezőek és egyben "kislányosak" lesznek, ami vizuálisan az egész arc fiatalításának hatását adja. 

"M" shaped Lips

Ez a technika egy elegáns, nőies formát garantál az ajkak számára. Ahogy a nevében is benne van, egy M betűre hasonlít az ajak felső része. 

Classic, natural Lips 

A természetes ajak gyönyörű, ez a technika abban segít, hogy egy 100%-ban természetes hatást kelt, mégis ad az ajkaknak egy frissességet, ez ajánlott azok számára, akik még csak barátkoznak az ajaktöltéssel, vagy nem a feltűnő forma a cél.


Profhilo

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt. 

Ha szeretné, hogy bőre rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb legyen, ha a bőr fáradt, fakó, tompa, szárazabb, ha zavarják a megjelenő ráncok, az öregedés jelei a Profhilo a legjobb választás!

Hol alkalmazzuk?

-arc

- nyak

- dekoltázs

- kézfej

A Profhilo egyedülálló bőrszerkezetet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo esetében az alacsony és magas molekulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását. A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredmény egy-két hónap alatt alakul ki. A Profhilo nem csupán egy töltőanyag, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, lifting hatást ad. A bőr hidratáltabb, feszesebb és rugalmasabb lesz.

A Profhilo  28 nap alatt szívódik fel, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hyaluron lassú felszabadulása miatt. Az anyag lebomlási ideje egyénenként változó. Általában a Profhilo kezelések körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott (4-6 hét különbséggel). Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott.

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája. Jelenleg az egyik legbiztonságosabb termék a piacon. 

 


Aqualyx

AQUALYX ZSÍRBONTÓ KEZELÉS 
Az Aqualyx egy műtét nélküli megoldást nyújt a zsírlerakódások minimalizálására és eltávolítására.️ 
Az Aqualysis vagy Aquaplasty néven ismert technika abból áll, hogy az oldatot befecskendezik közvetlenül a helyi zsírlerakódásokba.️ Az Aqualyx olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.️ Az Aqualyx-el a zsírsejtek megsemmisítése, eltávolítása hosszú távú megoldás, feltéve, hogy megtartja az elért súlyt, egészségesen táplálkozik és a szokásos módon folytatja a testmozgást, ezzel gátolva hogy újra lerakódhassanak a helyi zsírpárnák . Az Aqualyx a zsírszövet tartós csökkenéséhez vezet, eltávolításuk után a zsírsejtek nem jelennek meg újra.️ Az Aqualyx egy testformázó kezelés, nem pedig súlycsökkentő megoldás! Az kezelés csak kis, helyi területeken alkalmazható!
️A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület függvényében. Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, az injekciózás minimális kényelmetlenséggel járnak, illetve a kezelés előtt helyi érzéstelenítés történik.                                                                                  
Az Aqualyx a következő területeken alkalmazható:
- Has
- Hát és derék
- Fenék
- Felkar
- Belső és külső comb
- Hónalj
- Toka
️Az Aqualyx úgy működik, hogy lebontja a sejtmembránokat, hogy a zsírsejteket elfolyósítsa, végleg elpusztítsa, felszabadítva a lipideket, amelyek a nyirokrendszeren keresztül természetes módon távoznak.️ A kezeléssorozat 3-4 hét különbséggel alkalmazandó 3-szori ismétléssel, amelynek során az Aqualyx zsírbontó injekciót kell beadni a megcélzott területre. A kezelések száma a kezelt terület(ek)től függ. ️Vannak ideiglenes mellékhatások, amelyek véraláfutást, duzzanatot, bőrpírt és irritációt okozhatnak az injekció beadásának területén. Néha kissé érzékeny lehet a terület érintésre, zsibbadhat vagy viszket, de ezek a mellékhatások általában 1-3 nap alatt elmúlnak.️ A zsírlerakódások csökkenése már egy kezelés után megfigyelhető, azonban a kívánt eredmények elérése érdekében három alkalommal ajánlott.️ 
A zsír csökkentése a megcélzott területen a kezelés után néhány héttel megfigyelhető. Az észrevehető eredmények megjelenésének sebessége a sejtmembránok stabilitásától függően változik; a fiatalabbaknak, akiknek erősebb, stabilabb a sejtmembrán nagyobb valószínűséggel az eredmények hosszabb idő után jelentkeznek. Kisebb területen használt zsírpárnákban a kívánt eredmények már egy kezelés után láthatók.️ Aqualyx zsírbontó kezelést követően 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, kriokezelés a területen, illetve kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítő kezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására. Az injekciózást követően 24 óráig ne használjon semmilyen kozmetikumot a kezelt területen. Ne menjen szaunába, meleg helyre, ne napozzon. Ha fájdalomcsillapítást érez szükségesnek kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítményt alkalmazzon. Kezelés előtt és a kúra során ne szedjen vérhígító hatású készítményeket, pl. aszpirint.️Tapasztalatok szerint kis zsírfelesleg eltüntetésére (pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet. Nagyobb zsírfeleslegnél általában 3 kezelés után látható jelentős javulás, az ajánlás szerint 4-6 kezelésre is szükség lehet. A kezelések között 21-24 napnak el kell telnie, de a legoptimálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha a kezelést az azt megelőzőtől számított 23-25. napon végezzük el.

A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás! 

BTX 


Kezelhető területek:

- glabella (mérges) ráncok

- homlok ráncai

- szem körüli ráncok (szarkalábak)

- száj körüli finom ráncok

- orr (nyuszi) ráncai

A kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, de végső hatása kb. a 2. héten éri el a maximumát. A kezelés hatása fokozatosan csökken, tartóssága kb. 3-6 hónap, Az eredmények természetesen a vendégek adottságaitól függenek. 

Két kezelés között minimum 3 hónap szünetet kell tartani! Ezzel összefüggésben egy éven belül legfeljebb 4 btx kezelés végezhető el ugyanazon a területen!

A kezelés fájdalommentes, kb. 10-15 percig tartó esztétikai beavatkozás. A btx kezelés alapvetően egy teljesen veszélytelen eljárás. Nagyon ritka esetben felléphetnek mellékhatások, mint mondjuk fejfájás, a szúrás környékén jelentkező bőrpír, enyhe duzzanat, valamint a kezelt terület környékén lévő izmok időszakos gyengesége.

A minél tökéletesebb eredmény érdekében érdemes a kezelés után arctornát végezni. Ezek a gyakorlatok a kezelt terület izmait csak nagyon finoman mozgatják meg. Az első órák lesznek igazán kritikusak, az alvás már zavartalan lesz!


Ejal 40 Skin Booster

Az Ejal 40 kezelés egy bőrfiatalító és bőrminőség javító kezelés, a Skin Booster egyik fajtája. Ideális az öregedő, napfénykárosodott és dehidratált bőr minőségének javítására. A természetes hatású eredmény pár napon belül látható, hatására a bőr feszesebb lesz. Látványos és hosszan tartó eredményeket garantál. Az optimális eredmények érdekében több alkalmas kezeléssorozat, illetve évente kétszer ismétlő kezelés elvégzése ajánlott.

A SkinBooster kezelés, egy főként hialuronsav tartalmú, vagy egyéb a bőr stimulálását szolgáló mélyhidratáló eljárás, amelynek során az innovatív hatóanyagot egy speciális technikával juttatják be a bőr megfelelő mélységébe. A Skinbooster kezelés során egy speciális apró tűvel hialuronsavat injektálnak a szövetek középső rétegébe: helyreállítja a hialuronsav szintet, és párhuzamosan a kollagén termelés beindításával a kiszáradt, tónusvesztett bőr feszesebb, ragyogóbb, és fiatalosabb lesz.

Az Ejal 40 egy prémium minőségű gél töltőanyag, egy biorevitalizációs készítmény, amelyet a Skin Booster kezelés során alkalmaznak. Maga a Skin Booster kezelés egy hialuronsav alapú eljárás, amelyet a bőr biológia átstrukturálására fejlesztettek ki. A hialuronsavas kezelések jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr egészségben és a bőr megjelenésében. Az Ejal 40 kezelést elsősorban fakó, vízhiányos bőr kezelésére és a felszíni ráncok eltüntetésére alkalmazzák. A hialuronsavat 4-4 apró tűszúrással egy speciális tű segítségével juttatják be a bőrszövet középső részébe. Hatására a hialuronsav szint helyreáll, serkentve az új kollagén termelődését, amelynek köszönhetően a tónusát vesztett dehidratált bőr feszesebb lesz és visszanyeri üdeségét, fiatalos ragyogását.

Az innovatív töltőanyag legújabb generációs, közepes molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz. Az egyedi összetétele, valamint a magas hialuronsav koncentráció miatt a kezelt terület látványosan megújul. Egy ampulla összesen 2 ml hatóanyagot tartalmaz (40 mg/2 ml), amely alkalmanként egy terület kezelésére használható.

Az Ejal 40 kezelés előnye, hogy fájdalommentes, nincs mellékhatása, és igen ritkán okoz kellemetlenségeket. Nincs lábadozási idő, a kliens azonnal visszatérhet a megszokott életviteléhez.

Az Ejal 40 alkalmas a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, és tónusát vesztett bőr kezelésére, a finomabb ráncok eltüntetésére. A kezelés hatására fokozódik a fibroblasztok és a kötőszöveti sejtek aktivitása, és a kötőszövet újra strukturálódik. A bőrfiatalítás mellett alkalmas különböző bőrproblémák kezelésére például öregségi foltok, pigmentfoltok, striák halványítására is.

Az Ejal 40 kezelés bármilyen életkorban ajánlott, fiatal korban megelőzési céllal, az öregedési folyamat lassítása érdekében. Idősebb pácienseknél a már kialakult elváltozások kezelésére. 60 év felett viszont már egyéb bőrfiatalító kezelésekkel szükséges kombinálni az öregedés kifejezett jelei miatt.

Mindazoknak ajánlott, akik gyors és látványos eredményeket várnak. Az eredmény természetes hatású, és bárki számára ajánlható, aki műtét nélkül szeretné a bőre fiatalosságát, üdeségét visszakapni és megőrizni.

Az Ejal 40 kezelés kúraszerűen 3 alkalomból áll, az első két kezelés között 1 hónapos szünettel, míg a harmadikra 2 hónap múlva kerül sor. Már az első alkalom után látványos az eredmény! Nem kötelező kúraszerűen alkalmazni!

Az Ejal 40 kezelés az esetek túlnyomó többségben semmilyen mellékhatással, vagy látható nyomokkal nem jár. A szúrások helyén ritkán duzzanat, bevérzés alakulhat ki, de a panaszok pár napon belül megszűnnek.

A kezelés előtt egy nappal már nem ajánlott vérhígító, gyulladás és fájdalomcsillapító szedése, illetve bizonyos vitaminok, étrend-kiegészítő készítmények szedése sem javasolt.

A kezelést követően 1 napig ajánlott kerülni az intenzív testmozgást. A bőr másnap sminkelhető, magas faktorszámú fényvédőkrém használata javasolt. Legalább két hétig ajánlott tartózkodni a napozástól, szoláriumozástól, és a szaunázástól. Továbbá mellőzni kell a magas retinol tartalmú kozmetikumok, hámlasztó készítmények és bőrradír használatát.

A hatóanyag a beinjektálása után a nyirokkeringés révén azonnal szétoszlik a bőrben. A természetes hatású eredmény rövid idő múlva látható, a bőr tömöttebb feszesebb lesz, a lifting hatás miatt az arckontúrt is helyreállítja. A végleges hatás a kezelést követő 4-6 hét során alakul ki – beindul a bőr saját hialuronsav termelése, a kollagén, és elasztin rostok termelődése.

A hatása akár hat hónapig is megmarad a kezeléssorozat után. Évente két alkalommal ismétlő kezelés elvégzése javasolt.


Lumi Eyes Skin Booster

A Lumi Eyes egy kiváló minőségű termék, amely polinukleotidokon (tisztított lazactej-DNS-ből nyert) alapul, amelyek szövetregeneráló anyaggal helyreállítják a dermis károsodását. Kíméletlenül elpusztítja a szem alatti sötét karikákat, hidratálja és felveszi a harcot a finom ráncokkal, valamint kisimítja és emeli a szem alatti bőrt. Szöveterősítőként bizonyítottan fiatalító hatása van.
Szöveterősítőként bizonyítottan fiatalító hatása van. A bőrsejtek, a kollagén és az elasztin stimulációja lehetővé teszi az öregedési folyamatok késleltetését és erősíti a bőrt. Rendkívül természetes módon javítja a bőr feszességét, sűrűségét és minőségét. A Lumi Eyes serkenti a bőr önregenerálódását. A felszívódási sebességnek köszönhetően a kezelést követően visszatérhet a napi rutinjához.
A PDRN polinukleotidot a sérült szövetek regenerálására, hidratálására, térfogatának helyreállítására és a bőr simítására használják. A PDRN egy kis molekulatömegű komplex, amely belülről befolyásolja a sejtek és a sérült szövetek helyreállítását, a homeosztázist. Az anyag hatásmechanizmusa a kollagén aktív szintézisének serkentése, ami segít helyreállítani a DNS-láncokat és fokozni a saját elasztin termelését. A glutation pedig felelős az antioxidáns hatásért a biorevitalizációs eljárás során.


Alkalmazási terület:
- szemkörnyék


A Lumi Eyes előnyei:
- Komplex fehérítés és bőrfiatalítás 

- Sérült bőr helyreállítása

- Egészséges bőrgát kialakítása 

- Az irha sejtjeinek és szöveteinek regenerálása 

- Öregedésgátló és finom ráncok elleni küzdelem 

- A bőr rugalmasságának javítása

A látványos eredmény érdekében 3 alkalommal javasolt a kezelés elvégzése 4 hét különbséggel.


Nincs többé megfáradt, sötét, leereszkedett "táskás" szem!

LEMONBOTTLE

Bemutatkozik a LEMONBOTTLE: A prémium zsíroldó megoldás

A LEMONBOTTLE egy forradalmian új zsírbontó vegyület, amely kiemelkedik a lipolízis piacán. Az egyedülálló formula erőteljes összetevőket egyesít, hogy elpusztítsa a zsírsejteket és elősegítse a hatékony kiürülést a szervezetből.

Főbb előnyök:

Zsíroldó: A LEMONBOTTLE hatékonyan bontja le a zsírsejteket és fokozza az anyagcserét.

Feszesítő hatások: Tapasztalja meg a bőr feszességét és csökkenti a cellulitot.

Egyedülálló összetevők keveréke: Formulánk riboflavint (B2-vitamint) tartalmaz a zsírsejtek fokozott válaszreakciója érdekében. Kollagéntámogatás: A Centella Asiatica kivonat serkenti a kollagénszintézist a fiatalos megjelenés érdekében.

Személyre szabott kezelés: célzott zsírszövet, lokalizált zsír, cellulit stb.

Főbb összetevők: Riboflavin (B2-vitamin) - Aktiválja a zsíranyagcserét Bromelain (ananász) - Segít a zsír lebontásában és a gyulladás eltávolításában Lecitin (zöldségből származik) - Elpusztítja és elszállítja a szükségtelen zsírsejteket

Fontos információ: A hidratálás kulcsfontosságú – igyon vizet a kezelés után és a kezelés alatt.

Érje el a legjobb eredményeket: 3-5 kezelés 7 naponként, az optimális eredmény elérése érdekében, a legjobb eredmény gyakran 21-45 nap között érhető el. Kisebb területeknél már egy kezelés is látványos és szinte azonnali eredményt ér el. Az eredmény akár 24 óra elteltével is látható!

Gyakori hatások és kezelés utáni teendők: Átmeneti bőrpír, duzzanat és érzékenység a kezelés után akár 7 nappal is előfordulhat, enyhe zúzódások, esetenként csomók érezhetők a bőr alatt akár 5 napig, ahol a terméket elhelyezték.

Kezelés utáni teendők: 6 órán keresztül kerülje a terület megérintését, mossa le enyhe szappannal, ne dörzsölje a kezelt területet, 7 napig ne használjon permetező barnulást vagy szoláriumot. Használjon árnika krémet, ha szükségesnek akár 7 napig, hogy megelőzze és csökkentse a véraláfutásokat. Kerülje a vérhígítót, kerülje az alkoholt 7 napig, a koffein bevitelt minimálisra kell korlátozni, kerülni kell a sminket 24 órán keresztül, a kezelés után 3 napig úszni tilos, a szauna vagy a gőzfürdő használata biztonságos, 24 óra elteltével mivel az izzadást ösztönzik, az ügyfeleknek alacsony zsír- és szénhidráttartalmú étrendet kell követniük, és a vízbevitelt legalább napi 2 literre kell növelniük a legjobb eredmény elérése érdekében!

Biztonsági óvintézkedések: Nem alkalmas szoptató, terhes, máj-vesebetegség, immunszuppresszív kezelés esetén.

Tapasztalja meg a LEMONBOTTLE átalakító erejét! Bízzon a LEMONBOTTLE-ben, a hatékony zsíroldásban, amely akár 24 óra után látványos eredményt ér el!